REF: 4086097

020/033

Veldstraat 24, 2960 Brecht
Deze vernieuwde woning is een unicum! Behalve een grote leefruimte, 4 grote slaapkamers en een grote tuin, is er ook een praktijkruimte van ongeveer 40 m² aanwezig, ideaal voor een vrij beroep/kantoor aan huis. Onmiddellijk vrij.

Indeling: praktijkruimte met toilet en berging, woonkamer met open trap en zicht op de diepe tuin met groot terras, sas, nieuwe eetkeuken met alle toestellen, waskamer.
Boven: overloop, grote nieuwe badkamer met een bad met douchefaciliteiten, dubbel lavabomeubel en extra toilet, 2 grootse slaapkamers waarvan één met een dressing. Vaste trap naar 2 de verdieping: sas, 2 grote slaapkamers.

Via de inrit met automatische poort vindt je de ruime garage met ook een automatische poort. Er is een achteringang aan de tuin.

Voor het gebouw zijn 3 parkeerplaatsen aangelegd. Indien dat niet voldoende is, is er nog een ruime parkeergelegenheid aan de overkant van de straat.

De woning ligt op wandelafstand van het dorpscentrum, op 2 minuten van de oprit autosnelweg E 19 en het station Noorderkempen.

EPC: 325 kWh/m²

Elke nieuwe aanbieding eerst te vinden op IMMOSCOOP.BE

Kenmerken

Bouwjaar
1935
Slaapkamers
4
Renovatie jaar
2020
Woonoppervlakte
134 m²
Verdiepingen
2
Badkamer
douche in bad
Toiletten
2
Terras
70 m²
Bureau
ja
Water
ja
Gas
ja
Dubbele beglazing
ja
Type verwarming
gas cv
Wasplaats
ja

Technisch

Energiescore
325
EPC label
D
EPC
D
€ 1.150