Diensten

Open huizen dag:


De Open Huizen Dag die meerdere malen per jaar in het hele land georganiseerd wordt, is voor ons een succesverhaal en een begrip in de regio. Op deze zaterdagen zetten wij de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit ons aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. Snellere verkopen met hogere prijzen als resultaat.


Verkoop- of verhuurverslag:

Wanneer u uw vastgoed door Home-ID Lauwers laat verkopen, mag u zeker zijn: wij doen ons uiterste best om er een nieuwe eigenaar voor te zoeken. U kunt die inspanningen op de voet volgen. Minstens eenmaal per maand ontvangt u een punctueel verslag van alle acties die de makelaar voor u ondernomen heeft. U krijgt ook een persoonlijke login om online uw dossier op te volgen.


Bezoekwijzer:

Iedereen heeft zo zijn eigen idee over prettig en gezellig wonen. Met hoeveel liefde u uw woning ook heeft ingericht, een potentiële koper denkt er vaak anders over. Daarom krijgt u van ons heldere en bruikbare tips om uw woning nog aantrekkelijker en dus vlotter verkoopbaar te maken.


Schattingsverslag:

U verkoopt uw grond of woning? Aan de hand van onze uitgebreide Vergelijkende Marktanalyse berekenen wij de correcte marktwaarde en leggen we de sterke punten van uw vastgoed op tafel. Dankzij dit objectieve onderzoek weet u precies tegen welke prijs u uw grond of woning het best, en dus het snelst verkoopt. Dit kan zelfs met een heel uitgebreid en gedetailleerd schattingsverslag.


Immoview-netwerk:

IMMOVIEW is een nauw samenwerkingsverband van onafhankelijke, dynamische makelaars verspreid over gans Vlaanderen en Brussel. De intensieve samenwerking tussen de makelaars onderling is gebaseerd op een doorgedreven kennis van de lokale vastgoedmarkt en een permanente uitwisseling van hun aanbod. Dit laat de IMMOVIEW makelaars toe zowel lokaal maar ook op grotere schaal uw belangen te behartigen. De klant blijft uiteraard altijd centraal staan bij zijn eigen makelaars. De professionele werkwijze en de persoonlijke benadering van klanten en opdrachtgevers zijn bij uitstek kenmerken, die alle IMMOVIEW makelaars delen.


Hou-mij-op-de-hoogte systeem:

Op onze website geven kandidaat kopers hun woonwensen aan. Zodra er panden zijn of binnenkomen die aan hun eisen voldoen wordt er onmiddellijk contact gelegd met de kandidaat kopers. Op deze manier wordt de kans een juiste koper of het juiste pand te vinden verder vergroot.


Verkoopkaart:

Wij verspreiden de verkoopkaart van uw woning in uw buurt. Mensen kennen mensen, uw buren kennen als geen ander de buurt en kennen wellicht iemand die precies past in uw straat. Geen betere promotie dan door mensen die positief betrokken zijn. Een verkoopkaart met korte en bondige informatie voor maximale aandacht.


Tuinpaal:

Uw woning valt beter op met de tuinpaal.
* herkenbaar
* informatief
* vertrouwen
* verkoopkansen

In beeld:

Wij passen een geavanceerde werkwijze toe om uw eigendom maximaal te laten opvallen in de media. Een passende fotoreportage en ook een virtuele tour voor het beste effect mag u standaard verwachten


Verhuiswijzer:

Met de verhuiswijzer begeleiden we u stap voor stap tijdens uw verhuisavontuur. U vindt in deze praktische handleiding bruikbare tips en advies. Van de voorbereiding tot de verhuisdag zelf en ook daarna:
• Alles wat u tijdig moet regelen, van het opzeggen van huur tot het doorsturen van post.
• Nuttige telefoonnummers en websites voor uw aansluitingen van gas, elektriciteit, water, telefoon, internet...
• Zowel algemene inpaktips als specifieke tips voor het inpakken van pc’s, medicijnen, lampen, servies, gereedschap...
• Tips voor de begeleiding van uw kinderen voor, tijdens en na de verhuizing.
• Advies om de overgang naar uw nieuwe leven ook voor uw huisdieren rimpelloos te laten verlopen.


Service-evaluatie:

Uw mening is belangrijk. We leggen de lat hoog. Elke transactie, hoe klein ook, verdient onze maximale inzet. Onze verkoopcijfers bewijzen dat wij daar goed in slagen. Maar we willen het ook graag van u persoonlijk vernemen. Nadat u een vastgoed heeft gekocht of verkocht via Home-ID Lauwers, ontvangt u een evaluatieformulier waarop u uw mening kunt geven over de kwaliteit van onze dienstverlening. Uw mening is voor ons de energie om het elke dag beter te doen. Wij spannen ons dan ook elke dag maximaal in om ook van u zo’n tevreden klant te maken.


De verkoopopdracht:

Bij ons is er geen plaats voor kleine lettertjes. Onze overeenkomsten zijn tot stand gekomen in nauw overleg tussen het CIB en het notariaat. Het aan-, en verkopen is al moeilijk genoeg, reden te meer om extra duidelijk te zijn. Geen onduidelijke clausules, onbeperkte verbintenissen of onaangename verrassingen. Gewoon omdat ze er niet zijn.

Gratis schatting
Uw pand verkopen of verhuren?

Home-ID Lauwers is lid van: